Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ENXARXA LA SEGARRA! Jornada entre productors/es i restauradors/es.

Des del Consell Comarcal de la Segarra conjuntament amb el Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central i amb la dinamització de Raiels SCCL, us donem a conèixer aquesta jornada de networking  entre productors/es i restauradors/es principalment.

L'objectiu és contribuir a visibilitzar el sector agroalimentari de la Segarra, així com donar suport a la venda directa dels productes que s’elaboren i es produeixen a la nostra comarca.

APUNTA'T

Com ho farem?

Doncs per mitjà d’una jornada que propicia un espai de trobada en un marc de confiança que afavoreixi la col·laboració, el coneixement mutu i l’acostament entre productors/es i elaboradors/es agroalimentaris amb possibles clients estratègics com ara restaurants, però també comerços, agrobotigues, allotjaments, distribuïdors i menjadors col·lectius. En definitiva, una jornada per afavorir i promoure l’establiment d’acords comercials i altres col·laboracions que puguin sorgir.

La jornada serà el proper dimarts 19 d'octubre de 2021 de les 17:30h a les 19:30h a la cafeteria del Casal Cívic de Cervera.

El format de l’activitat serà en inici presencial, llevat el cas d’impossibilitat per restriccions derivades de la COVID-19. Donat aquest supòsit, el networking passaria a ser online i ho comunicaríem prèviament a les persones inscrites.

El preu del networking és gratuït i les places són limitades. Les inscripcions es podran formalitzar fins el proper 15 d’octubre, al següent botó:

INSCRIU-TE!

 PROGRAMA

  • 17:30h Benvinguda i presentació.
  • 17:40h Presentació de la dinàmica.
  • 17:45h Entrevistes per parelles. Realització de breus reunions entre productors/elaboradors amb restaurants i comerços que permetran conèixer les principals característiques de les empreses i explorar la possibilitats d’establir acords comercials o bé altres col•laboracions.
  • 19:20h Agraïments i fi de la jornada.

 

A tenir en compte!

L’hora de finalització pot variar en funció del nombre total de participants i de les entrevistes a realitzar.

Les empreses agroalimentàries disposareu d’una taula, on podreu fer una petita exposició dels vostres productes, si ho considereu.

Les empreses agroalimentàries podeu venir cap a les 17h (mitja hora abans) per muntar la vostra taula i tenir-ho llest per a l’inici del networking.

És recomanable que porteu targetes de presentació, així com altre material promocional (tauletes, portàtil, catàlegs, etc.).

Els productors/es podeu portar mostres de producte individualitzades per tal de donar-les als potencials clients.

MESURES DAVANT LA COVID-19

S'ha de respectar en tot moment la distància social i cal portar mascareta durant tot l'acte.

És obligatori comunicar la impossibilitat d'assistència.

Es prega responsabilitat individual i abstenir-se d'assistir en cas de mostrar algun símptoma compatible amb la COVID-19.

Us animem a participar-hi!!!

Imatge xarxes socials.png

Cartell
Cartell
  • Quan 19/10/2021 de 17:30 a 19:30
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal