Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acció formativa la millor versió de mi mateix/a

La formació ha estat impartida per Montse Soriano, especialista en coaching, marketing i comunicació, de NeaGnosi i s’ha fet al CEI, amb la col·laboració de la Paeria de Cervera.

Imatge dels assistents a la formació
Imatge dels assistents a la formació

DIMECRES 24 NOVEMBRE 2021

Els participants del programa UBICAT, finançat pel SOC, duen a terme una formació de 8 hores en el marc del procés d’orientació que segueixen a través d’àrea de Promoció econòmica del Consell Comarcal de la Segarra.

El curs, anomenat La millor versió de mi mateix/a,  ha estat impartit per Montse Soriano, especialista en coaching, marketing i comunicació, de NeaGnosi i s’ha fet al CEI, amb la col·laboració de la Paeria de Cervera. Aquest ha estat dividit en dos blocs, Coneixent-me, dedicat a descobrir les fortaleses de cadascú, i No sé si m’explico, amb l’objectiu de preparar les entrevistes de treball que molts d’ells ja estan realitzant ara que es troben a la fase final del programa. Durant dos dies les persones assistents han tingut l’oportunitat de millorar les oportunitats de trobar feina.

El programa UBICAT té com a objectiu oferir les eines i l'assessorament necessaris per tal d'assolir la inserció laboral dels participants mitjançant la seva cerca activa d'ocupació, fomentant l'autonomia per afrontar aquesta tasca d'inserció o reinserció en el mercat de treball amb una probabilitat d'èxit més gran. Actualment aquest atén a 137 persones, un 36% de les quals ja ha trobat feina.