Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal de la Segarra posa en valor l'excel·lència dels productes segarrencs al Fòrum Gastronòmic de Barcelona

Productors locals presenten els sabors de la comarca als estands d'Aliments del Territori.

DIVENDRES 10 NOVEMBRE 2023

El Consell Comarcal de la Segarra ha participat activament aquesta setmana al Fòrum Gastronòmic de Barcelona, on ha comptat amb estand propi, i ha aprofitat aquesta oportunitat única per donar a conèixer la riquesa dels productes gastronòmics de la comarca, amb la participació de sis productors locals.

Els estands d'Aliments del Territori del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida ha estat l'escenari de la presentació i degustació dels productes de qualitat que defineixen la identitat culinària de la Segarra. Dins aquest marc, alguns dels membres destacats de l'Associació de Producte de la Segarra han estat els ambaixadors d'aquesta excel·lència gastronòmica. Igualment, han participat a l’acte el president del Consell Comarcal, Ramon Augé i la vicepresidenta primera, Anna Rius.

Els productors de la Segarra que han donat a conèixer els seus productes han estat Embotits Ciervo, Formatges Aubagueta, Antiga Casa Magí, Llunat-Bio, Casa Dalmases i Bernau Herbes, que han ofert als visitants l'oportunitat de degustar i conèixer de prop la qualitat que distingeix els productes d’aquests artesans locals.

 L'estand de la Diputació de Lleida

El president i la vicepresidenta del Consell Comarcal, una tècnica i diferents productors

Un productor, Casa Magí, oferint un tast

Un productor, Casa Magí, explicant els seus productes a l'estand

Un productor amb els seus productes