Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El món rural reivindica formar part de les decisions sobre desenvolupament territorial, socioeconòmic i ambiental, com a peça fonamental que és per al desenvolupament sostenible del planeta.

💡 Pots fer arribar les teves idees fins el 26 de març a través d'un formulari.

DIMARTS 23 MARÇ 2021

🌾El món rural reivindica formar part de les decisions sobre desenvolupament territorial, socioeconòmic i ambiental, com a peça fonamental que és per al desenvolupament sostenible del planeta. Per tal de situar els territoris rurals al centre d'aquest debat, us volem fer partícips de la construcció de l'Agenda Rural de Catalunya, l'objectiu de la qual serà identificar i dibuixar les línies del desenvolupament rural dels propers anys, i fer-ho en consonància amb altres agendes catalanes i europees, entre elles, el Pla nacional per a la implementació de l’Agenda 2030 a Catalunya i amb la col·laboració de les organitzacions signatàries de l’Acord Nacional per l’Agenda 2030 al nostre país.

💡 Pots fer arribar les teves idees fins el 26 de març a través del formulari que pots omplir mitjançant el següent enllaç

📲 https://www.desenvolupamentrural.cat/formulari