Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es presenta el Pla de Reactivació Socioeconòmica Covid-19 per la comarca als alcaldes i alcaldesses de la Segarra.

El Pla es va presentar en la sessió ordinària del Consell d'Alcaldies de la comarca realitzat el passat 7 de juliol. A la presentació va assistir el delegat del Govern, Bernat Solé.

Imatge del Consell d'Alcaldies a la Sala Francesc Buireu (Cervera)
Imatge del Consell d'Alcaldies a la Sala Francesc Buireu (Cervera)

DIVENDRES 16 JULIOL 2021

Es va presentar el Pla de Reactivació Socioeconòmica Covid-19 per la comarca, elaborat des de l’àrea de promoció econòmica. La presentació ha servit per donar a conèixer, als alcaldes i alcaldesses, totes les accions per fer front a la COVID-19 que han sorgit després de realitzar totes les taules sectorials amb els diferents sectors de la comarca.

El projecte 'Pla de Reactivació Socioeconòmica post-Covid a la Segarra' es dissenya com un pla de xoc que es centra a pal·liar els efectes de la crisi sanitària. 

Aquest Pla de Reactivació s'ha focalitzat en dues línies estratègiques: per una banda, la promoció i dinamització de l'entorn empresarial i, per l'altra, la millora de la situació d'ocupabilitat i formació de la ciutadania.

En definitiva, el Pla identifica les accions necessàries per superar les dificultats actuals i impulsar el desenvolupament de la Segarra.

Descarrega't aquí la presentació del Pla amb totes les accions. 

La presentació va anar a càrrec de l'empresa contractada pel Consell Comarcal alhora de fer aquest Pla i el conseller comarcal de promoció econòmica, Josep Esquerra.

Juliol, 2021.