Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit rotund en la formació de manipulació d’aliments organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Segarra

La formació ha anat a càrrec de l’empresa Laboratori Roiser de Cervera i ha tingut lloc aquest dijous 24 de febrer a la Sala de plens del Consell Comarcal de la Segarra a Cervera.

Imatge de la formació
Imatge de la formació

DIJOUS 24 FEBRER 2022

Una quinzena de persones han assistit a la formació aquest dijous 24 de febrer, la qual ha tingut una durada de 3 hores, de 10 del matí a 13 h del migdia. A més, amb totes les places exhaurides, unes 11 persones interessades en realitzar la formació es van quedar en llista d’espera.

L’acció formativa estava oberta a qualsevol persona que estigues interessada en obtenir el certificat de manipulador d’aliments i tenia l’objectiu de millorar la formació dels participants per tal de facilitar la seva inserció laboral. Les persones assistents a la formació han pogut aconseguir el títol de manipulació d’aliments que els permetrà obrir un ventall més ampli de llocs de treball, com el sector de la restauració, menjadors escolars o cases de colònies, indústria càrnica, entre altres.

Es valorà molt positivament la formació, la qual es fa de forma anual. No obstant això, observant el gran interès que aquesta ha despertat enguany, es pretén fer una segona formació d'aquí a poc temps, per tal que tots els interessats puguin aconseguir el títol i els avantatges que aquest pot comportar envers l'entorn laboral.