Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Guissona acull la segona edició de la Fira d’ocupació: Connectem la Segarra

Aquest dijous 7 d’octubre de 2021 s’ha dut a terme la segona edició de la fira d’ocupació: connectem la Segarra organitzada per la Xarxa d’Inserció Laboral de la Segarra (XIL), l’Ajuntament de Guissona i amb la col•laboració d’Odisseu, l’Agència Catalana de Joventut, la Direcció General de Joventut, i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Presentació de l'acte per part de Jaume Ars, Àlex Sastre, Maria Àngels Pérez i Josep Esquerra
Presentació de l'acte per part de Jaume Ars, Àlex Sastre, Maria Àngels Pérez i Josep Esquerra

DIJOUS 07 OCTUBRE 2021

  • Nota de premsa

Aquesta ha tingut lloc al Pavelló Municipal 11 de setembre de Guissona entre les 10:00 i les 14:00. L’objectiu d’aquesta jornada era crear un espai de trobada entre les empreses de la comarca i les persones en recerca activa de feina, per tal d’afavorir la inserció laboral.  Els encarregats de dinamitzar la jornada han sigut Òscar Becerril i Maria del Olmo de l’empresa Tàctica 360°. La fira ha estat inaugurada per l’alcalde de Guissona Jaume Ars, hi ha comptat amb l’assistència i participació del director general de Joventut de la Generalitat Àlex Sastre, de la Maria Àngels Pérez directora de l’Oficina de Treball del SOC de Tàrrega, del conseller de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Segarra Josep Esquerra, i del president del Consell Comarcal de la Segarra Francesc Lluch, encarregat de fer la cloenda de l’acte.

La fira ha comptat amb la col·laboració de 19 empreses del territori de diferents sectors econòmics, entre les quals hi havia bonÀrea Agrupa, Cots Alsina S.L. , Auró Natura, Pinsos YAK o Grup Alba, entre moltes altres. Aquestes han tingut l’oportunitat d’exposar la seva activitat i de donar a conèixer les competències que es valoren en els seus processos de selecció. Per altra banda, una cinquantena de persones en recerca activa de feina, han tingut l’oportunitat d’assistir a la fira i presentar-se davant d’aquestes empreses per tal de poder optar a alguna de les places que aquestes tenien vacants. Aquestes persones han tingut l’oportunitat de realitzar un Speed dating, on han pogut presentar-se i realitzar un primer contacte amb l’empresa d’una forma concisa.

També s’ha realitzat la xerrada “Treu el millor de tu” a càrrec de Tàctica 360° en la qual s’ha animat a les persones que busquen feina, aconsellant-los sobre com fer una entrevista, com mostrar els seus punts forts, en definitiva com mostrar-se de la millor manera possible davant d’una empresa.

                                                                       

Àrea de comunicació

premsa@ccsegarra.cat - 676491230

@ccsegarra.cat