Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Segarra facilita la inserció laboral de 10 persones per treballar al Consell Comarcal i als ajuntaments

El Consell Comarcal de la Segarra ha acollit aquest dimarts l’acte de presentació del programa Treball i Formació, una iniciativa dels Serveis d’Ocupació de Catalunya (SOC) que ha permès la inserció laboral de 10 persones de la comarca, que des de finals del mes d’octubre fan tasques de suport administratiu al Consell Comarcal i en diferents ajuntaments segarrencs.

DIMARTS 07 NOVEMBRE 2023

L’acte ha comptat amb la participació de la vicepresidenta primera del Consell Comarcal, Anna Rius, de les noves treballadores i treballadors, i de la tècnica de l’Àrea de Promoció Econòmica, Ona Riu. Durant la trobada, la vicepresidenta ha posat en valor la importància que té la feina administrativa en el dia a dia dels ajuntaments i a l’hora de posar solució als problemes de la ciutadania segarrenca.

En concret, els nous treballadors i treballadores del Consell Comarcal es van incorporar aquest 24 d’octubre als seus llocs de treball, i han firmat els seus contractes amb una durada d’un any. Les 10 persones s’han repartit entre el Consell Comarcal i els diferents ajuntaments de la comarca que han sol·licitat el servei a l’ens, com és el cas de la Paeria de Cervera, i els ajuntaments de Guissona, Sant Ramon, Sant Guim de Freixenet i Massoteres.

Les noves incorporacions i les seves tasques

De les 10 persones que han començat en el marc del programa Treball i Formació, l’Eva es troba a la planta de Serveis Socials de l’ens comarcal, treballa amb infants en risc d’exclusió social, i també presta suport a l’Ajuntament de Guissona; la Dolors s’encarrega de l'administració general a Serveis Socials Bàsics del Consell Comarcal, mentre que la Rosa treballa d’administrativa a l’àrea de Residus, i també presta el seu suport a la Paeria de Cervera.

Per la seva banda, el Ramon s’han incorporat al Punt Òmnia del Consell Comarcal, i tramita fonamentalment els certificats digitals; el Marc treballa a l’àrea de Comunicació i Relacions Institucionals de la Paeria de Cervera, i s’encarrega de les xarxes i la pàgina web; la Rosa ha començat a treballar a la recepció del Consell Comarcal; mentre que la Radka s’ha incorporat a la secretaria de l’Ajuntament de Guissona. Igualment, la Maria és administrativa a l’Ajuntament de Guissona, on s’encarrega de la tresoreria, i també presta suport a l’Ajuntament de Massoteres; l’Àngels treballa a la secretaria de la Paeria de Cervera i també presta suport a Sant Guim de Freixenet, mentre que la Mireia treballa d’administrativa a l’Ajuntament de Sant Ramon i a la Paeria de Cervera.