Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'empresa Nexian ETT realitza una xerrada pels participants del programa UBICAT

El passat dimarts 23 de novembre al matí, l'empresa Nexian ETT de Cervera va realitzar una xerrada al Sindicat de Cervera, encarada als 8 participants que formen part del programa UBICAT.

Xerrada amb els 8 participants al sindicat de Cervera
Xerrada amb els 8 participants al sindicat de Cervera

DIVENDRES 26 NOVEMBRE 2021

En aquesta, per una banda es va realitzar una part més informativa, on es va explicar el funcionament d'una ETT, què cerquen els empresaris en els candidats, les ocupacions en les quals es requereix personal i per altra banda els participants van poder preguntar els seus dubtes com també eliminar mites sobre les ETTs.

Nexian ETT és una companyia de recursos humans que aporta solucions integrals en la gestió i desenvolupament de les persones dins de les organitzacions i ofereix respostes específiques en treball temporal, formació, consultoria i selecció.

Aquesta xerrada forma part de les accions que desenvolupa el programa UBICAT, per tal que els participants puguin trobar feina amb més facilitat. El programa UBICAT té com a objectiu oferir les eines i l'assessorament necessaris per tal d'assolir la inserció laboral dels participants mitjançant la seva cerca activa d'ocupació, fomentant l'autonomia per afrontar aquesta tasca d'inserció o reinserció en el mercat de treball amb una probabilitat d'èxit més gran. Actualment aquest atén a 137 persones, un 36% de les quals ja ha trobat feina.