Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Neix el butlletí de la Xarxa d’Inserció Laboral que es publicarà mensualment, en format digital.

En aquest butlletí mensual hi podreu trobar totes les notícies, accions i novetats relacionades amb la XIL.

Portada del Butlletí
Portada del Butlletí

DIVENDRES 12 FEBRER 2021

JA ET POTS DESCARREGAR EL NOU BUTLLETÍ DE LA XIL

Us presentem el butlletí de la Xarxa d’Inserció Laboral (XIL), que es publicarà mensualment en format digital a la nostra web. Des de la XIL, ens encarreguem de programar accions conjuntes establint una dinàmica basada en la concertació de tots els agents socials i econòmics, establir sinèrgies entre els operadors del territori, potenciar l'ocupació, la formació i la qualificació profesional, potenciar els canals de comunicació i col·laboració entre les parts, establir la formació com a centre de les polítiques actives d'ocupació i promoure accions de networking, fires d'ocupació i altres actuacions per connectar sectors productius amb persones en recerca d'ocupació.

En aquest butlletí mensual hi podreu trobar totes les notícies, accions i novetats relacionades amb la XIL. A més, estem treballant en una nova secció que sortirà a partir del segon butlletí, en la què parlarem amb persones i entitats i publicarem experiències d’èxit en inserció laboral que han sorgit gràcies a la XIL.

En aquesta primera edició, parlem del Connectem La Segarra i de l’èxit de la jornada presencial que es va organitzar el 25 de setembre de 2019 a Cervera, una jornada per a persones que estaven en procés de recerca activa de feina i diferents empreses de la comarca. Actualment, degut a la crisi sanitària ens hem hagut de reinventar i hem creat un nou espai de netwoorking digital, per a que aquestes empreses i persones es puguin seguir trobant d’una manera fácil a través d’aquest nou servei, que està disponible a la pàgina web del Consell Comarcal de la Segarra, dins l'apartat de Promoció Econòmica.

Al butlletí també es parla del 18è premi d’emprenedoria jove, una iniciativa per incentivar als joves de menys de 35 anys a que impulsin projectes d’autoocupació i de generació de llocs de treball.

Des de la XIL treballem conjuntament en els àmbits d’ocupació a la Segarra per fomentar la inserció laboral i dur a terme activitats que proporcionin una ocupació de qualitat. Les entitats col·laboradores són: el Consell Comarcal de La Segarra, la Paeria de Cervera, ASPID, la Fundació Xavier Paules, el Grup Alba – ENFOC, la Fundació INSERTA EMPLEO – ONCE, la Casa Dalmases i Emaus Rural

Si vols estar al corrent de totes les accions que duu a terme la XIL, no dubtis a descarregar-te el butlletí! Fes clic AQUÍ