Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Laboratori Roiser

logo laboratori roiser.jpg

Sector

Serveis d’anàlisis

Activitat

 

 

El Laboratori Roiser som un laboratori d’anàlisis i control de qualitat, amb una experiència de més de 10 anys al servei dels nostres clients, adaptant-nos a les exigències i necessitats de la indústria actual.

 

Serveis: Disposem de l’equipament apropiat per a la realització d’assajos fisico-químics i microbiològics, operat per personal altament qualificat, en una gran varietat de mostres, en les quals en destaquen les aigües, pinsos, additius, fertilitzants i aliments, oferint un servei d’anàlisi a tota la industria de la zona on se situa el laboratori.

Es realitzen serveis d’assessorament en qüestions de Plans d’Autocontrol, Registres, Auditories d’higiene i Protocols sanitaris, així com serveis de Subministrament de Productes Químics i Neteja i desinfecció de circuits d’aigua.

Des del Laboratori Roiser, es posa al seu servei per a la realització de cursos d’Operador de piscines, Instal·lacions d’aigua de consum, Legionel·la inicial i renovació, Manipulador d’Aliments i Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.

 

Qualitat: El Laboratori Roiser està reconegut per la Generalitat de Catalunya com a Laboratori Agroalimentari, així com autoritzat pel Departament de Salut com a Laboratori de Salut Ambiental i Alimentaria. L’any 2019, el Laboratori Roiser adquireix l’acreditació en ISO 17025 d’ENAC, assegurant la qualitat dels resultats analítics obtinguts en els assajos acreditats.

 

Compromís mediambiental: El Laboratori Roiser, en conscienciació amb la preservació del medi ambient, pren un compromís ambiental basat en quatre pilars: Ús d’energies Renovables, Estalvi Energètic, Reutilització d’Aigües Pluvials, Separació de Residus per al reciclatge.

Núm. de treballadors

6

Perfils més demandats

Químics, Microbiòlegs i Tècnics de Laboratori

Ubicació

Av. De la Noguera, 8, 25200 Cervera, Lleida

Àmbit d’actuació

Local

Xarxes socials

www.laboratoriroiser.es

Document Actions