Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

QUÈ FEM?

Connectem la Segarra és un nou espai de trobada entre les empreses de la comarca i les persones en recerca activa de feina.

Amb el nom “Connectem la Segarra”, la Xarxa d’Inserció Laboral (XIL) de la comarca va organitzar el 25 de setembre de 2019 a Cervera, una jornada presencial per a persones que estaven en procés de recerca activa de feina i diferents empreses de la comarca. L’ objectiu era afavorir la inserció d’aquestes al mercat de treball, i que les empreses puguessin cobrir els perfils que demandaven. Més de 80 persones van assistir amb el currículum per tal que una vintena d’empreses les poguessin entrevistar dins el format “Speed Dating Laboral”, entrevistes ràpides.

Aquest any 2020, i degut a les circumstàncies excepcionals que estem vivint, hem decidit adaptar-nos i canviar la jornada presencial per aquest nou espai en format digital.

Sabem que no és el mateix però malgrat tot, hem treballat per a poder mantenir la essència de la jornada; la oportunitat de connectar empreses i candidats, afavorint així la inserció laboral a la comarca.

A qui va dirigit aquest espai?

  • A persones en recerca de feina activa. 
  • A empreses de la Segarra interessades en contractar nous treballadors.

Tant si ets un candidat/a com una empresa i et vols donar d’alta a aquest servei, clica aquí

“Els cinc dits separats són cinc unitats independents. Tanca’ls i el puny multiplica la força. Aquesta és l’organització.”
James Cash Penney

Document Actions