Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programa 30 Plus

L'objectiu del programa 30 Plus és afavorir la inserció laboral del/la participant en una empresa, facilitar l'aprenentatge i l'adquisició de competències professionals en un entorn real de treball. Se centra en persones desocupades de més de 30 anys, preferentment en col·lectius prioritaris: persones aturades de llarga durada i/o majors de 45 anys.

Les empreses tenen la possibilitat d'inserir una persona i rebre un mòdul equivalent al salari mínim interprofessional, incloses les pagues extraordinàries (1.166,67 euros/mes) per jornada completa o la part proporcional si treballa en jornada parcial, un mínim de 6 mesos fins a un màxim de 9 mesos dins del període d'execució del programa.

Les persones a contractar s'han de trobar inscrites a l'Oficina de Treball del SOC com a demandants d'ocupació no ocupada (DONO) i han d'estar empadronats a la comarca de la Segarra.

No poden ser beneficiaris de la subvenció les empreses de treball temporal, els centres especials de treball i les empreses d'inserció.

Per a més informació podeu contactar amb l'Àrea a través del telèfon del Consell: 973 53 13 00 o a l'e-mail promocioeconomica@ccsegarra.cat

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal - Ministerio de Trabajo y Economía Social en el marc del Programa SOC-30 Plus regulat per Ordre TSF/132/2018, de 30 de juliol, modificada per l’Ordre EMT/128/2021, de 14 de juny.

Logo Servei d'Ocupació de Catalunya, Generalitat de Catalunya i Ministeri de Treball i Economia Social