Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ofertes de feina

Disposem de 2 eines per fer difusió d'ofertes de feina:

  • El Tauler d'Ofertes de Treball (TOT) que es publica setmanalment els divendres, compartit amb la XIL. És un recull de les ofertes de la setmana a la nostra comarca i a les limítrofes.
  • L'Instagram de l'àrea de manera més ràpida i que, actualment, és el canal preferit per gran part de la població.

Les ofertes de treball sortiran publicades, si no ens dieu el contrari, per un mes al TOT. Si se selecciona un/a candidat/a abans d'aquest termini, podem deixar de publicar-la si ens aviseu prèviament i evitar continuar rebent CV. De la mateixa manera, si passat un mes no heu trobat la persona adequada, també podem prorrogar la vigència de l'oferta de treball previ avís de la vostra part.

Es tracta d'un servei totalment gratuït i que no representa cap cost per l'empresa.

Perquè les vostres ofertes estiguin en algun o ambdós d'aquests canals heu d'omplir la fitxa d'oferta*, que us haureu de descarregar i enviar-nos a promocioeconomica@ccsegarra.cat. A la mateixa hi podeu detallar aquella informació que considereu més rellevant, i així poder afinar en aquest primer filtre de candidats/es.

Si és la primera vegada que contacteu amb nosaltres per fer difusió de les vostres ofertes de feina també ens haureu d'emplenar la fitxa d'empresa*.

*Pels formularis, caldrà que els obriu amb un programa extern al navegador per a poder-los omplir de forma correcta.