Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Persones

Des de l'Àrea de Promoció Econòmica es realitzen els següents programes d'ocupació i d'orientació laboral. Tots tenen l'objectiu de millorar l'ocupabilitat de la comarca, centrant-se especialment en els col·lectius amb més dificultats.

Al Consell Comarcal et podem ajudar a fer realitat el teu projecte propi o a transformar la teva idea de negoci en una empresa.

Des del 2019, tenim conveni amb ASPID Lleida, que és qui gestiona el punt d'autoocupació "Incorpora" amb una tècnica que mensualment assessora a qui vulgui emprendre.
Entre d'altres, ajuda a:

  • Crear el pla d'empresa i a valorar-ne la viabilitat.
  • Assessorament en ajuts, avantatges i bonificacions.
  • Assessorament i accés a finançament bancari.
  • Assessorament i acompanyament individualitzat.

Si tens alguna idea en ment que vols transformar en un negoci o en la teva feina, contacta amb l'Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal.
973 53 13 00 / 602 22 32 45 promocioeconomica@ccsegarra.cat

Des de la XIL, s'elabora setmanalment un recull de les ofertes de la zona, el Tauler d'Ofertes de Treball (TOT) i quinzenalment, s'engloben les ofertes formatives, el Tauler d'Ofertes Formatives (TOF).

Els pots consultar a la següent imatge.

Tauler d'ofertes de treball i tauler d'ofertes de feina

El Connectem la Segarra és una base de CV cecs als quals tenen accés les empreses que ens ho demanin quan contacten amb l'àrea perquè cerquen algun perfil determinat.

Aquí teniu el formulari perquè el vostre perfil professional formi part de la base de CV cecs de la Segarra, el Connectem la Segarra.

En qualsevol moment, si el voleu actualitzar, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del mail promocioeconomica@ccsegarra.cat

Si te interesa en castellano, también dispones del formulario.