Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Persones

Des de l'Àrea de Promoció Econòmica es realitzen els següents programes d'ocupació i d'orientació laboral. Tots tenen l'objectiu de millorar l'ocupabilitat de la comarca, centrant-se especialment en els col·lectius amb més dificultats.

L'orientació laboral és un procés a través del qual un/a orientador/a acompanya a la persona per aconseguir un lloc de treball. En aquest procés, es poden treballar diferents aspectes, des del CV a aspectes personals o a millorar el coneixement de l'entorn productiu. Actualment es gestiona 1 programa d'orientació laboral.

El Programa de suport a les dones en els àmbits rural i urbà té com a objectiu implementar itineraris individualitzats d'atenció i d'orientació laboral focalitzats en àmbits de potencial creixement com el treball digital i l'economia verda per a millorar l'ocupabilitat de les dones. Se centra especialment en els municipis de menys de 5000 habitants. És un programa de nova creació, subvencionat pels fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i finançat per la Unió Europea – NextGeneration EU.

Els itineraris del programa consisteixen en:

  • Un taller de competències digitals
  • Un taller de competències (siguin transversals o especifiques de l'àmbit, en aquest cas treball digital o economia verda).
  • Una sessió d'informació del mercat de treball (general, de treball digital o d'economia verda).

Tots els itineraris incorporen accions de recerca de feina, acompanyament i orientació sobre aspectes personals. Les dones que finalitzen el programa reben una quantitat en concepte d'incentius.

Aquestes actuacions estan subvencionades pel SOC i es financen amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència –Finançat per la Unió Europea- NextGenerationEU.

07_MRR_harmonitzat_color_odre TES 440-2022_dues línees.png

Des de la XIL, s'elabora setmanalment un recull de les ofertes de la zona, el Tauler d'Ofertes de Treball (TOT) i quinzenalment, s'engloben les ofertes formatives, el Tauler d'Ofertes Formatives (TOF).

Els pots consultar a la següent imatge.

Tauler d'ofertes de treball i tauler d'ofertes de feina

El Connectem la Segarra és una base de CV cecs als quals tenen accés les empreses que ens ho demanin quan contacten amb l'àrea perquè cerquen algun perfil determinat.

Aquí teniu el formulari perquè el vostre perfil professional formi part de la base de CV cecs de la Segarra, el Connectem la Segarra.

En qualsevol moment, si el voleu actualitzar, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del mail promocioeconomica@ccsegarra.cat

Si te interesa en castellano, también dispones del formulario.