Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programa de suport a les dones en els àmbits rural i urbà

El Programa de suport a les dones en els àmbits rural i urbà té com a objectiu implementar itineraris individualitzats d'atenció i d'orientació laboral focalitzats en àmbits de potencial creixement com el treball digital i l'economia verda per a millorar l'ocupabilitat de les dones. Se centra especialment en els municipis de menys de 5000 habitants. És un programa de nova creació, subvencionat pels fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i finançat per la Unió Europea – NextGeneration EU.

Els itineraris del programa consisteixen en:

  • Un taller de competències digitals
  • Un taller de competències (siguin transversals o especifiques de l'àmbit, en aquest cas treball digital o economia verda).
  • Una sessió d'informació del mercat de treball (general, de treball digital o d'economia verda).

Tots els itineraris incorporen accions de recerca de feina, acompanyament i orientació sobre aspectes personals. Les dones que finalitzen el programa reben una quantitat en concepte d'incentius.

Aquestes actuacions estan subvencionades pel SOC i es financen amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència –Finançat per la Unió Europea- NextGenerationEU.

07_MRR_harmonitzat_color_odre TES 440-2022_dues línees.png