Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

QUÈ FEM

L’Àrea de Promoció Econòmica s’encarrega de vetllar pel desenvolupament socioeconòmic de la comarca de la Segarra, fomentant la col·laboració pública i privada i la cerca de noves oportunitats.

Treballa en projectes, activitats i accions adreçades a persones, entitats i empreses de la comarca, sempre en col·laboració amb els ajuntaments i en clau de cooperació territorial, per tal de fomentar i facilitar l´accés al serveis i accions que es promouen.

Línies generals de treball.png

PROGRAMES QUE EXECUTEM

Treball-i-Formacioespecial covid.jpg

ALTRES FUNCIONS: 

EMPRENEDORIA I AUTOOCUPACIÓ:

Tens una idea de negoci i et vols llençar al món laboral creant la teva empresa? Treballem amb l’Associació ASPID per oferir-te un acompanyament personalitzat en tot el procès que comporta obrir un negoci o la millora d’aquest.

T’assessorem i t’ajudem a millorar les teves competències professionals i personals, per a que puguis adquirir i/o ampliar els teus coneixements tècnics per donar profit a la teva empresa.

EMPRESA:

Necessites consells per poder millorar el teu negoci? Des de l’àrea de Promoció Econòmica et facilitem els nostres serveis perquè milloris la gestió de la teva empresa i d’aquesta manera, puguis crear un bon impacte dins del territori.

T’informem i assessorem sobre ajuts econòmics gestionats directament per entitats del territori o per altres administracions. A més, t’oferim perfils de candidats que puguin encaixar als llocs de treball del teu negoci.

 

ENLLAÇOS D’INTERÈS:

Xarxa Emprèn

Reempresa

Canal Empresa Generalitat de Catalunya

Coworking Cervera

Coworking Guissona

Centre d’empreses innovadores Cervera

Document Actions