Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programa Treball i Formació

El programa Treball i Formació té com a objectiu afavorir la contractació de persones en situació d’atur, a través del suport a entitats perquè duguin a terme accions d’experiència laboral, de formació, de coordinació i de suport tècnic. Està destinat a millorar l'ocupabilitat de les persones treballadores, especialment les que tenen més dificultats d'accés al mercat laboral.

El programa subvenciona les actuacions de contractació laboral i, si escau, les actuacions formatives i/o les actuacions d'acompanyament:

  • Actuació de contractació laboral: destinat especialment al col·lectiu de persones que tenen més dificultats per trobar ocupació i es troben en situació de vulnerabilitat social.
  • Actuació de formació: que inclou certificats de professionalitat, formació transversal i formació en competències bàsiques.
  • Actuació d'acompanyament: actuació d'acompanyament de les persones contractades durant l’execució del programa.

En el cas del Consell Comarcal, es contracta persones que duen a terme tasques al mateix Consell o bé als municipis de la comarca amb perfils diversos segons la convocatòria.

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel SOC i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

Servei d'Ocupació de CatalunyaGeneralitat de CatalunyaServicio Público de Empleo Estatal