Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les tècniques del programa UBICAT del Consell Comarcal assisteixen a una jornada per conèixer un projecte bàsicament basat en orientació laboral.

Més de 150 professionals han participat a la onzena edició d’aquesta jornada co-organitzada per GLOBALLEIDA, el Departament d’Educació, de Treball, d’Afers Socials i famílies i, d’ Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), la Universitat de Lleida, l’Ajuntament de Lleida, la Diputació de Lleida, la Cambra de Comerç de Lleida i ASPID

Imatge de GLOBALLEIDA
Imatge de GLOBALLEIDA

DIJOUS 19 NOVEMBRE 2020

La directora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), Ariadna Rectoret, ha participat avui en la Jornada Virtual d’Orientació Professional a les Terres de Lleida: “El mercat de treball”. Durant la seva intervenció, Ariadna Rectoret ha explicat què és el SOC i quins són els seus principals objectius en matèria ocupacional.

En aquesta onzena edició de la Jornada d’Orientació Professional, també ha participat la professora de la Universitat de Barcelona, Begoña Roman, que ha donat una visió ètica de la feina dels orientadors i les orientadores; i el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, parlant sobre quina és la demanda real del mercat laboral i les expectatives salarials a diferents àmbits.

Els debats posteriors a la xerrada central s’han centrat en temes com ara: Eines i recursos per a professionals per tal d’afrontar l’orientació professional en temps de COVID, Reinterpretació del context laboral i nous jaciments d’ocupació, Procés de selecció per competències: visió de l’entrevistat i de l’empresa, o Com es pot afrontar el procés d’orientació en el mercat laboral canviant?.

Oriol Oró, conseller delegat de GLOBALLEIDA, i els representants de les entitats que organitzen aquesta onzena jornada virtual d’orientació professional han estat els encarregats de donar la benvinguda als més de 150 assistents.

Vídeos Presentació